Kitkat brownie

Bereidingswijze:
Begin met het invetten van een browniebakvorm met wat boter en bestuif het dan met wat bloem. Verwarm vervolgens je oven voor op 175 graden. Smelt de boter en chocola in een pannetje. Doe de suiker, zout, eieren en zelfrijzend bakmeel in een kom en meng dit met een garde even door elkaar. Doe een klein beetje van het chocolade boter mengsel bij het suiker/eieren mengsel. Klop dit goed door. Zo kunnen de eieren wennen aan de temperatuur van de chocola. Als je al het chocola er in 1 keer in gooit kunnen de eieren gaan schiften. Als je dat kleine beetje goed gemengd heb kan de rest erbij. Goed roeren tot het 1 geheel is. Doe nu de eerste helft van het mengsel in de browniebakvorm. Verdeel hier wat kitkat’s overheen. Verdeel nu de andere helft van het mengsel over de kitkat heen. Doe nu wat kleine stukjes kitkat op het brownie mengsel. Doe de brownies ongeveer 30 minuten in de oven (kijk tussendoor even of het klaar is). En vervolgens is het tijd om te smullen van je kitkat brownies!

Maak jouw eigen website met JouwWeb